NaptárképNaptárképNaptárképNaptárképNaptárképNaptárképNaptárképNaptárképNaptárképNaptárképNaptárképNaptárképNaptárképNaptárképNaptárképNaptárképNaptárképNaptárképNaptárképNaptárképNaptárképNaptárképNaptárképNaptárképNaptárképNaptárképNaptárképNaptárképNaptárképNaptárképNaptárképNaptárképNaptárképNaptárképNaptárképNaptárképNaptárképNaptárképNaptárképNaptárképNaptárképNaptárképNaptárképNaptárképNaptárképNaptárképNaptárképNaptárképNaptárképNaptárképNaptárképNaptárképNaptárkép

Öröknaptár

Öröknaptár

Használati útmutató:

Az öröknaptár segítségével utánajárhat, hogy egy adott dátum a hét mely napjára esik.

Keresse meg a dátum évszámát, majd az évszám sorában a kérdéses hónapot. Az ott talált kódszámot adja hozzá a keresett dátum napjához. Az így kapott összeget az alsó táblázatba behelyettesítve kaphatja meg a keresett hétköznapot.

Pl: 1982. dec. 25. esetén: Az 1982 a felső táblázat 4. oszlopának 2. sorában szerepel. E sorban található decemberhez hónaphoz (oszlophoz) a 3-as kódszám tartozik. Ezt hozzáadva a 25-éhez 28-at kapunk. Az alsó táblázatban szereplõ 28-as szám a szombat sorában található. Tehát 1982. dec. 25. szombatra esett.